top of page
image.jpg
image.jpg

Therapieën

Reconnective Healing®

The Reconnection®

InnerSpeak TM

Crystal Insights

Holistische coaching

Intuïtieve Therapie

Reading

Healing / Reading

Holistische massage

Oorkaars behandeling

Touch for Health

Kinesiologie

Homeopathie

Bachbloesemremedies

Quantum-Touch®

Reconnective Healing®
Reconnective Healing werkt met de energie van The Reconnection (zie hieronder). Deze methode trekt de basisenergie aan.
Investering: € 77,- incl. BTW, per sessie van ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek.

The Reconnection®

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van je lichaam verbonden met een netwerk dat de aarde omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om je aan te sluiten op een groter netwerk en met het hele universum te verbinden. Je bent hier echter van losgeraakt.

The Reconnection brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het mogelijk maken deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor genezing en uiteindelijk evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van een systeem wat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.

The Reconnection brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor multidimensioneel bewustzijn.

The Reconnection vindt altijd in twee sessies plaats, twee opeenvolgende dagen en duren ongeveer een uur. The Reconnection is eenmalig in je leven.

De investering voor The Reconnection (de twee sessies samen) is

€ 333,- incl. BTW.

InnerSpeakTM

Verander je verleden, en creëer het leven waar je naar verlangt.

InnerSpeak is ontwikkeld door Jean Adrienne om los te komen van overtuigingen, patronen, programmeringen en paradigma’s, die ons niet meer dienen.

Hierdoor kom je in je kracht te staan en word je wie je werkelijk bent.

Deze methode laat innerlijke communicatie (met je Hoger zelf, ziel) beter verlopen, zonder de invloed van jouw gedachten en ego. 

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.

Jean Adrienne MBS Connect

Jean Adrienne introduces InnerSpeak. Jean's session's provide clients from around the world to connect in raising consciousness, healing language, and communication with innerself . Spiritual/ Quan...

Crystal Insights

Deze methode, van Joanna Koopmans, gebaseerd op de spirituele psychologie van Steve Rother, geeft inzicht in belastende thema’s op gebied van: levenssituaties, familiepatronen, werk, gezondheid, etc.

Door middel van kinesiologie (spiertests), sporen we op wat je tegenhoudt op ieder gebied van je leven.

Vastgelegde programmeringen worden onder de aandacht gebracht voor onderzoek.

Het innerlijk geeft handvatten wat je kunt doen om de blokkade op te heffen.

Wanneer de overtuiging ook is opgedaan; tijdens je huidige leven, een van je vorige levens of dat van een voorouder, jij kunt ermee aan het werk.

Je lost de blokkade op voor jezelf, maar ook voor de komende generaties.

InnerSpeak kan helpen bij: het sneller bereiken van je doelen (door je te bevrijden van belemmerende blokkades), bevorderen persoonlijke en spirituele groei, verhogen van je bewustzijn, verminderen van lichamelijke klachten, angsten. Bovendien werkt het als een healing.

Afstandshealing

InnerSpeak is ook prima op afstand mogelijk. Zodra betaling binnen is, neem ik contact op om een datum en tijd af te spreken. Het is de bedoeling dat je op dat moment tijd neemt om deze healing te ontvangen. De investering is € 44,- incl. BTW. De sessie duurt ongeveer een uur, inclusief een telefonmisch voor- en nagesprek.

Klik hier voor artikel over InnerSpeak

Voor informatie over de workshops klik hier

Informatie over het hosten van Jean Adrienne klik hier

Alles is energetisch verbonden, hierdoor kun je ieder onderdeel van je leven in een opstelling weergeven, begrijpen en veranderen. Met elk blokkerend aspect kun je werken. Het doel is helderheid en bewustzijn te creëren, met name de blinde vlekken en grijze gebieden zichtbaar maken. Door middel van deze methode kun je gebeurtenissen en aspecten van je leven van een afstand waarnemen en analyseren. Zo kunnen psychische processen geheeld worden en je weer in balans komen. Het is mogelijk via inzicht, een nieuwe visie, gelukkige en ontspannen houding te creëren ten opzichte van alle levensthema’s.

Er wordt gewerkt met kristallen, die personen en zaken in je leven vertegenwoordigen. Deze plaats je intuïtief op een bord, waardoor je inzichtelijk krijgt welke plek in je leven ingenomen wordt door: jezelf, partner, gezin, familie, vrienden, hobby's, gezondheid, werk, verplichtingen etc. of iets waar jij specifiek inzicht in wilt en / of aan wilt werken. Ook zaken die je mist in je leven, die er niet zijn, maar waar je wel veel mee bezig bent, kun je opstellen. De onderlinge relaties worden ook helder; hoe sta jij ten opzichte van diverse personen of zaken en vice versa. Net als bij familie opstellingen, gebeurt er veel in de energie wanneer jij of iemand anders van plaats verandert op het bord. Jouw levensles (spirituele psychologie) kan herkend worden, waarna je de informatie hierover kunt gebruiken als handvat om deze les meester te worden. 

Holistische coaching

Je bent altijd een belangrijk, waardevol mens -niet omdat iemand dat zegt, niet omdat je succesvol bent, niet omdat je veel geld verdient- maar omdat je besluit het te geloven.

Dr. Wayne W.Dyer

Persoonlijke hulp bij het in je kracht gaan staan.

Ontdek waar je kwaliteiten liggen en hoe je deze optimaal kunt benutten, ook sollicitatie- en presentatietraining.

Methoden die ik hierbij hanteer, zodat je meer inzicht in jouw gevoel krijgt:

  • reading, waarbij ik mij intuïtief afstem op jouw energieën en de informatie die daarbij naar voren komt.

  • intuïtief schilderen, tekenen of boetseren

  • Aan de hand van een meditatie, laat je je leiden door je intuïtie bij het schilderen, tekenen of boetseren. Zaken die je bewust of onbewust bezig houden, zullen naar voren komen. Laat de vormen en kleuren op je inwerken, het zal je inzicht geven. Ook zal ik je werken duiden.

  • geleide meditatie

Als er behoefte aan is, kan er gebruik worden gemaakt van energiewerk (healing).

Hierbij kan zowel op het fysieke, emotionele, mentale als spirituele niveau gewerkt worden, wat optimaal aansluit bij jou en datgene waaraan je wilt werken.

Herkader je leven!

Als je opnieuw naar diverse aspecten van je leven kijkt, kan een nieuw kader ontstaan van waaruit jij jouw leven ziet. Door middel van spirituele psychologie kunnen we inzicht krijgen in jouw levenslessen en hiervan leren.

Intuïtieve Therapie

Tijdens deze sessie gaan we samen op reis. We hebben het eerst even over een issue in je leven of een vraag waar je mee rondloopt. Vervolgens gaan we in een geleide meditatie hiernaar kijken.

Na de meditatie ga je met de kleuren en vormen die je daar gezien hebt of het gevoel en de kleuren en vormen die daarbij passen, schilderen, tekenen of boetseren. Vervolgens bespreken we wat er in het schilderij te zien is. Een sessie duurt 2 uur en investering is : €110,- incl. BTW, materiaal, koffie, thee en water.  

Reading (op afstand)

Je stuurt (mailt) mij een foto van jezelf, je geboortedatum en naam en na ontvangst van het bedrag op mijn rekening, maak ik voor jou een persoonlijk profiel,

ik vertel je hoe je in je leven staat op dit moment,

jouw ontwikkelingspunten en ook tips op welke manier je hier het beste aan kunt werken en een muziekstuk, wat meestal een boodschap voor je heeft. De muziek raakt je of de tekst zegt je iets. Bovendien trek ik 3 engelenkaarten voor jou. 

De informatie die je krijgt is helend en maakt je meer (zelf)bewust. Het geeft inzicht in je patronen en problemen die daaruit voortkomen.

Een reading helpt je antwoorden te vinden op vragen waar je misschien al lang mee rondloopt. Het ondersteunt je in belangrijke keuzes maken of overzicht krijgen in een complexe situatie. Een reading helpt ook om het verleden te verwerken en oude ballast af te gooien, waardoor veel meer ruimte ontstaat. Je kunt vragen stellen over : jezelf, je liefdesleven, relaties, werk, kinderen, hobby’s, levenspad en levensles.

Kortom: alles waar jij je mee bezig houdt. Investering: €99,- incl. BTW 

Healing / Reading

Een healing / reading heeft als doel inzicht te krijgen in het leven en bewust te worden van het energieveld (aura). Het biedt de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief antwoorden te vinden en stimuleert om keuzes te maken. Bij een healing/ reading wordt gebruik gemaakt van energieën in en om het lichaam. Via handoplegging op het lichaam of het werken in de energielagen worden lichaam en geest in harmonie gebracht.

Investering voor een behandeling van ongeveer 1,5 uur: €82,50 incl. BTW  

Holistische massage

Iedereen heeft van nature behoefte aan aanraking.

Een massage is heerlijk, met name wanneer het lichaam onplezierig aanvoelt, zoals bij: ziekte, pijn of spanning.

Na een consult voel je je meestal ontspannen; denken en handelen is tot rust gekomen en er is ruimte om te voelen en ervaren.

Holistisch betekent geheel. Een holistische massage heeft dan ook jou als geheel als uitgangspunt. Je bent niet alleen een lichaam maar bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Deze massage werkt niet alleen ontspannend, je wordt je hierdoor ook bewust hoe je lichaam aanvoelt.

Vaak ben je je niet bewust van spanningen, tot je lichaam steeds sterkere signalen geeft. In de Holistische massage worden klachten en symptomen gezien als signalen, iets dat je aandacht vraagt.

Zijn er spanningen, problemen of blokkades op één gebied dan zal dat ook weerslag hebben op andere gebieden. De balans tussen de gebieden onderling kan verstoord raken en hierdoor kunnen klachten of zelfs ziekten ontstaan.

Je lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten.

Als je inzicht in je klachten krijgt, kun je dichter bij de oorsprong van je klacht komen. Dit kan je helpen eraan te werken en de balans in jezelf te herstellen.

Het consult bestaat uit een kort gesprek, een massage van je rug (met olie) en weer een kort gesprek. Bij de massage draag je een slip en een kort broekje. Tijdens de gesprekken gaan we in op eventuele lichamelijke en emotionele klachten en op jouw ervaring.

Een consult duurt ongeveer een uur en de investering is 55 euro incl. BTW. 

Oorkaarsbehandeling

Oorkaars therapie is afkomstig van de Hopi Indianen.

Oorkaarsen werken lichaamszuiverend.

Door lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht door de natuurlijke beweging van de vlam, ontstaat een lichte massage van het trommelvlies. Het werkt in op de diep in het oor liggende acupunctuurpunten.

Bovendien geeft deze behandeling een heerlijk gevoel van ontspanning.

Contra- indicatie (niet gebruiken bij):

•geperforeerd trommelvlies

•allergische reactie(s)

•acute oorontstekingen

•geïmplanteerde gehoorbeentjes

•zwangerschap

•epilepsie

Touch for Health

Door middel van handmatige spiertests worden energieblokkades in het lichaam opgespoord. Bij de spiertesten wordt een arm of been in een positie gebracht waardoor één bepaalde spier wordt geïsoleerd. Ik oefen een zachte druk uit op deze spier, om te kijken of deze voldoende energie heeft om die te weerstaan. Wanneer dit niet het geval is, wordt de test 'zwak' genoemd en is er sprake van een onbalans. Spieren zijn gerelateerd aan specifieke wervels in onze wervelkolom. Deze hebben weer relaties met bepaalde organen in ons lichaam. De organen houden verband met de meridianen of energiebanen.

Met de Touch for Health methode kunnen we een indruk krijgen van het energieniveau in de meridianen en de daarmee gerelateerde organen.

Kinesiologie

Dit gaat verder op de Touch for Health-principes; het zijn verdiepingen.

Kinesiologie biedt ons bijvoorbeeld de mogelijkheid terug te gaan naar het moment waarop de klacht is ontstaan. Met de spierspanning van die leeftijd kun je het probleem in het heden oplossen. Hierbij kun je denken aan: acupressuur-, meridiaan- of reflexpunten, bloesemremedies, edelstenen, essentiële oliën, voedingssupplementen, homeopatische middelen, etc.

Homeopathie

Het principe van de homeopathie is het op gang brengen en stimuleren van het zelfgenezend vermogen. Dit doen homeopathische middelen door het geven van lichte prikkelingen.

Klachten kunnen worden verholpen door een verdunning in te nemen van datgene wat bij een gezond mens overeenkomstige symptomen veroorzaakt.

Bachbloesems

Dit zijn extracten van bloemen of planten die positief inwerken op emoties en gemoedstoestanden zoals: angst, depressie, verdriet, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, slaapproblemen, examenvrees, ADHD, etc.

Fysieke klachten zijn gerelateerd aan bepaalde karaktereigenschappen; het is een teken dat er een verandering in onze manier van leven nodig is. De bloesemremedies stellen ons in staat dit op een geleidelijke manier te realiseren. Negatieve emoties worden niet onderdrukt, maar omgebogen tot hun positieve pool. Bijvoorbeeld: faalangst tot zelfverzekerdheid of ongeduld tot kalmte en rust.

Quantum-Touch®

Al onze cellen hebben een bepaalde trilling. Als deze lager wordt door bijvoorbeeld stress, kunnen we makkelijk ziek worden. Quantum-Touch is een manier van ademhalen, waardoor ik een hoger (helend) trillingsniveau bereik en dit door handoplegging aan jou doorgeef. Je lichaam kan dit niveau herkennen en gaat dan op een natuurlijke wijze hierin mee.

Van harte welkom contact op te nemen via het contactformulier

bottom of page