top of page
image.jpg
image.jpg

Praktijk

Je gaat op reis. Als je wilt, ben ik tijdelijk jouw kompas,

maar je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor jouw bagage.

Balans

Als je levensenergie optimaal is, kan jouw lichaam zichzelf genezen. Van oorsprong vibreren je cellen met een harmonische frequentie. Ziekte kan ontstaan door disharmonische trilling. Ook als jij je gezond voelt, heb je vaak al disharmonische vibraties in jouw cellen. Het hangt van diverse factoren af: beweging, voeding, ontspanning, erfelijkheid, emoties, etc. of en wanneer zich dit in ziekte uit. Aan de basis van ziektesymptomen ligt een verstoorde balans in energie.

De therapieën waarmee ik werk zijn erop gericht deze te herstellen, zodat het zelfgenezend vermogen zijn werk weer kan doen. Bovendien heeft preventie ook een groot aandeel in mijn praktijk. Namelijk: voorkomen is altijd beter dan genezen.

Ik kijk hoe we de factoren die een rol spelen in jouw gezondheid, gunstig kunnen beïnvloeden.

Voeding en voedingssupplementen, drinken van voldoende (gezuiverd) water, beweging, gezonde nachtrust. Een betere manier vinden om met spanning om te gaan en zo min mogelijk stress voor jezelf creëren. Inzicht in hoe jij functioneert en de keuzes die je daarin maakt.

Alle therapieën, meditaties, massages en coaching, maar ook de aanvullingen: voedingssuppletie etc. hebben hier hun aandeel in. Het is afhankelijk van jou welke wij kiezen. Dat ligt aan waar jij je plezierig bij voelt, maar ook aan welke staat van vitaliteit je op dit moment ervaart en waar je naar toe wilt op dat vlak.  

Ik werk vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ik naar je kijk als een geheel van lichaam, geest en ziel. De samenhang tussen: het fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische. Ik zie dus een bepaalde onbalans nooit als puur lichamelijk of geestelijk. Deze factoren beïnvloeden elkaar altijd. Wat dan ook weer betekent, dat wanneer wij het accent leggen op een kant om aan te werken, bijvoorbeeld de emotionele, dit ook de fysieke kant zal beïnvloeden en andersom. Balans is het gevolg. En dat jij je zo gezond en fit mogelijk voelt!  

Past het bij jou?

Tijdens een uitgebreid intakegesprek maken jij en ik een beeld van jou; we besteden aandacht aan je lichamelijke en / of emotionele klachten, karakter, leefgewoonten en ziektegeschiedenis.

De behandeling wordt volledig op jou afgestemd. Op deze manier kan een therapievorm gekozen worden die jou als geheel in evenwicht brengt.

De healingmethoden hang ik aan de paraplu van Kinesiologie (spiertests). Hiermee test ik wat het best is voor je in jouw proces. Uiteraard in overleg met jou, waar jij je prettig bij voelt en in herkent. Deze mogelijkheid wordt geboden, doordat ik werk met verschillende healingtechnieken. Bovendien stelt dit ons in staat een combinatie van verschillende therapievormen te maken.

Mijn visie op de diversiteit aan therapieën waar ik gebruik van maak, is dat sommige healingmethoden meer aanspreken of beter resoneren met iemand. Bovendien zijn sommige behandelvormen nu eenmaal meer geschikt voor een bepaalde onbalans.

Helaas treedt niet bij alle klachten een genezing op, maar een verlichting of ondersteuning kan mijn behandeling zeker bieden.

De therapieën kunnen ook een mooie combinatie vormen met een reguliere behandeling.

Een behandeling in mijn praktijk kan nooit een vervanging zijn van een bezoek aan huisarts of specialist.

Waarmee kan ik je ondersteunen?

Als je je wilt ontwikkelen, of je emotionele / lichamelijke gezondheid wilt verbeteren of preventief hieraan wilt werken.

Ook niet te diagnosticeren ("vage'') klachten. Kanttekening: klachten zijn natuurlijk nooit vaag, misschien alleen niet her- of erkent, maar altijd iets wat je voelt en daarmee een onbalans.

Consult

Een behandeling duurt meestal een uur.

Ongeacht welk consult, je mag altijd je kleding aanhouden. Behalve bij massage, dan alleen een slip en broek. 

Moge wat je investeert, duizendvoudig naar je terugkomen!

Voor een consult geldt een tarief van € 55,-

Er is de mogelijkheid een dubbel consult af te spreken, kosten naar rato. Ook telefonische consulten (ieder gesprek dat langer duurt dan 5 minuten) zijn uitsluitend op afspraak en kosten € 13,75 per 15 minuten.

Voor Reconnective Healing geldt een investering van €77,- per sessie van ongeveer een uur en The Reconnection, eenmalig twee sessies van ongeveer een uur, samen voor €333,-

Een reading/ healing van ongeveer 1,5 uur, kost €82,50

Graag contant en gepast betalen, pinnen niet mogelijk.

Informatie over therapieën klik hier, adres praktijk klik hier en voorwaarden klik hier

Van harte welkom contact op te nemen via het contactformulier

bottom of page