Mooijweer - De aanvulling voor vitaliteit en balans!
Seminar Seksuele Evolutie (Intimiteit)

Een weekend vol inspiratie, informatie en oefeningen.

Gewoon, open kunnen praten over seksualiteit. Het uit de grappige of moeilijke context halen. Onderdeel van het seminar is: een Kundalini-activatie verdeeld over deze twee dagen, een onvoorwaardelijke liefdes meditatie, healing van het 2e chakra en een meditatie waarin je overtuigingen over seksualiteit die je niet meer dienen, los mag laten.
Door middel van diverse oefeningen kom je op intimiteitsniveau in je kracht te staan. Het oefenen in groepen (niet seksueel getint), maar gericht op diep contact, zorgt ervoor dat je mooie handvatten meeneemt naar huis voor in een relatie.
 
Stellen, singles, iedereen van elke seksuele voorkeur is van harte welkom!   
 
Bij dertigers en veertigers komt meer behoefte aan intimiteit. Daarin verschillen mannen en vrouwen niet significant. Zeker in deze tijd van eenheidsbewustzijn en grote energetische ontwikkeling, kan het niet uitblijven dat ook op dit gebied een shift en intensivering plaatsvindt. 
 
Wat wij ons mogen realiseren, is dat seks niet beperkt is tot de geslachtsorganen, de oorsprong ervan bevindt zich in het stuitgebied, breidt zich uit in het bekken en vervolgens door het hele lichaam. (Kundalini- energie).
 
In mijn bagage het seminar Sexual Energy van Steve Rother en het seminar van Christian Pankhurst Love, Relationships & You en zijn lezing 8 Insights to Intimacy. Verder verdieping in Tantra en natuurlijk mijn eigen ervaring.  
 
Allerbelangrijkst is het opheffen van blokkades in jezelf, in je kracht gaan staan en je mooie eigenschappen zien, zowel lichamelijk als geestelijk. Love yourself First! Vervolgens kijken we naar relatie met partner (of toekomstig partner).
 
Veel seksuele problemen ontstaan in de dagelijkse bezigheden. “De hele dag is voorspel” zeg ik altijd. De manier waarop je met elkaar omgaat, tegen elkaar praat, naar elkaar kijkt, lacht, kleine en grote aanrakingen, ALLES!   
 
Dit seminar organiseer ik samen met collega (vacature)
Ik vind het belangrijk dat ook de mannelijke kant van seksualiteit en energie vertegenwoordigd is op dit seminar, en niet alleen bij deelnemers, maar ook in begeleiding.
 
Op zaterdag en zondag  
Lokatie:.  
2 daags seminar: zaterdag van 9.00 - 22.00, zondag van 9.00 tot 18.00 uur
Investering: €335,- p.p, dit is incl. hotelkosten en BTW.
Hotelkosten €235,- p.p. dit is incl. 2 lunches, 1x diner, 1 overnachting, 1 ontbijt, en koffie en thee in de zaal. Als je niet blijft overnachten en ontbijten, worden de hotelkosten €155,- de kosten voor seminar dan: €255,- p.p.
Drankjes tijdens diner en daarna komen voor eigen rekening.
 
Voor het artikel, klik hier